Siste nytt

Hei
I går og i dag var jeg litt på shopping, jeg trengte en del ting som jeg ikke har tatt meg råd til. Blant annet ny sminke, sko, klær, undertøy og litt slikt. Jeg er super fornøyd med alt !
Jeg har også flyttet ordentlig inn på rommet mitt igjen, gleder meg til å få fikset alt her. Etter jul får jeg kanskje en ny hylle og litt slikt, gleder meg til å få det ordentlig fint her !

Om 20 knappe timer sitter jeg på flyet til pappa, på selve dommedagen. Jaja, den kan nå bare komme, jeg tror ikke noe på det. Jeg gleder meg masse til å se familien der nede igjen, og gleder meg masse til å feire jul der. Kommer nok til å rulle hjem til tromsø igjen, farmor lager så mye god mat og gode kaker. Nei huff, må vell trene litt der nede også slik at jeg slipper å rulle hjem igjen.  

Akkurat nå holder jeg på å pakke, men jeg aner ikke hva jeg skal ha med meg liksom.. Chillebuksen og chillegenseren henger på tørk så jeg håper de tørker til i morgen tidlig.

Legger ut flere bilder av innkjøpene når jeg kommer til pappa, nå må jeg legge meg. Vi suser til byen klokkan 9 i morgen tidlig

-Helle

Én kommentar

Dato: 22.12.2012 Klokken: 02:37

Hvorfor feirer du ikke Jul med morten? Kunne han ikke være lamme deg I julen?

Skriv en ny kommentar

hits