Dårlig blogger #1

Hei

Beklager at det har vært lite blogging, men jeg har gått uten sminke de siste dagene. Har ikke orket å fikse meg siden jeg ikke skulle gjøre noe spessielt. 
Når jeg først blogger kan jeg jo legge ut noen av julegavene jeg fikk i år, har ikke åpnet alle enda. Har en del liggende hjemme i Balsfjorden. Men jeg er super fornøyd med alt jeg fikk i år.Ipad fra farmor og farfarSuper fin pengebok fra onkel og tante Gavekort fra pappa, farmor og farfar og fra tante Ingrid med familieLiten søt men skikkelig god høytaler som i hovedsak er til telefonen men nå har jeg den koblet til Ipaden, lyden blir helt sykt ren og herlig å høre på! Denne fikk jeg av pappa, det passet utrolig bra, for jeg trenger noe hjemme som ikke tar så stor plass men som spiller bra lyd.

Fikk også ett smykkesett hos farmor og farfar fra de var på tur en plass, husker ikke hvor, så fikk jeg tøfler, ett sjal, skjerf, parfyme fra små søsknene mine og clips hos mamma og de som jeg fikk før jul da. Er super takknemlig for alt jeg har fått :)

Hva har dere fått i julegave?

I morgen bærer det hjem til tromsø igjen, gleder meg til å kunne springe ut i stallen på morgenen til super ponnien min. Det er også meldt snø, så håper det kommer MASSE snø, elsker og gallopere bortover jordene i løs snø. Så herlig, spessielt når hesten også liker det. Skal bli godt å se mamma og de igjen. Flyet mitt går i 8 tiden i morgen kveld. Så slipper å stresse i morgen. Satser på at jeg har god tid til å dusje og fikse meg før vi må dra. Får bare stå litt tidligere opp enn hva jeg gjorde i dag. Våknet kvart over ett, men fy så deilig det var å få sove ordentlig ut. Det er jo noe av det beste med hele julen. Få sove lenge.

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits