Hello sunday

Hei

Har nesten akkurat våknet, elsker helger. Sitter oppe til langt på natt og sover til langt på dag. Er dårlig med blogging siden kameraet snart er fritt for strøm, laderen ligger enda i byen så.. 
Og når jeg drar hjemme fra halv syv på morgenen og kommer hjem tidligst klokken fem så er jeg utslitt.
Har også en engelsk presentasjon som må være ferdig til i morgen som jeg ikke har startet på, så må vell kanskje jobbe litt med den, ehe.

I går begynte jeg å trene, er stiv og støl i dag. Men har  bestemt meg for at jeg skal begynne å trene hver dag framover og tenke litt mer på kostholdet enn jeg har gjort de siste årene etter jeg sluttet på fotball. ehe, når jeg spilte fotball var det liksom kamper og trening så da var det jo ikke vanskelig å komme seg ut å få trent. Men etter jeg sluttet har jeg ikke orket å trene. Så framover nå skal jeg være flink å trene, og når det blir litt varmere skal jeg beygnne å jogge også.

 

Dagens outfit, er det søndag så er det søndag.

Fikk også verdens herligste tøffler i julegave hos maja, går med de hver dag når jeg er hjemme.

Skal hive på meg treningsklærne og trene. Også skal jeg ut å ri besteponnien, red henne i går kveld. HERREGUD sir jeg bare for en herlig hest det der er. Er jo en fryd å ri henne etter hun har stått en stund.

-Helle

Hva gjør du om dagene?

 

2 kommentarer

amalie

Dato: 06.01.2013 Klokken: 15:30

kan du si hvordan du trener? hvilke øvelser og slikt? :)

Helle

Dato: 06.01.2013 Klokken: 15:52

amalie: Ehm, har ikke noe spesielt jeg gjør. Bare sit ups, push ups, sakse med bena og slike styrkeøvelser.

Skriv en ny kommentar

hits