Siden sist

Hei

Er hvis en stund siden jeg har blogget, har rett og slett ikke hatt verken tid eller ork til å blogge igjen. Er så sykt lange dager, står opp klokken fem hver morgen og er ikke hjemme før tidligs kvart over 5. Så håper dere skjønner at jeg ikke har orket å blogge. 
Men i det siste har det faktisk skjedd ganske masse utenom skole og slikt. Eller ganske masse blir vell feil, jeg føler hvertfall det har skjedd noe.
Siden det er så mye salg har jeg shoppet litt, kjøpte en ny vinterjakke på bikbok på 50% har også kjøpt to super fine skjorter og en genser. Kommer bilde av disse en annen gang. Skal få lillebror til å ta bilde av meg med de på. Men har lite strøm på kameraet og vet ikke helt hvor laderen er. Tror den ligger igjen i byen i lag med resten av tingene mine. Skal få hentet alle tingene mine i løpet av uken slik at jeg blir ordentlig flyttet hjem igjen. Gleder meg til å få alle tingene mine.
Jeg har også tatt hull i tungen, det tok jeg på torsdag forje uke. Har hatt lyst på det kjempe lenge, og først nå kom jeg meg til å ta det. Men har ikke angret ett eneste sekund, mange sa at jeg kom til å få problemer med og spise og slikt. Har spist så og si normalt, var bare veldig uvant i starten.


Fikk fransk manikyrsett av Ada, tenkte at jeg skulle teste det ut. Er første gang jeg gjør det så er litt n00b, men ble fornøyd til tross. Det er jo dødsfint, hvis man har lange negler og gjør det ser det ut som man har falsk negler.

Har også prestrert å ødelegge telefonen min.. Føler meg skikkelig usosial, kan ikke sjekke facebook eller instagram når jeg vil. Ikke kan jeg sende meldinger eller ringe heller.. Dødskjedelig, men får forhåpentligvis ny snart da.

Skal prøve å bli flinkere å blogge. Men aner ikke hva jeg skal blogge om så hadde vært flott om dere kunne kommet me noen tips til hva dere vil at jeg skal ha på bloggen min.

-Helle

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits