Helt kjørt

God kveld

Sitter endelig plantet i sengen under dynen og er på tur til å legge meg til å sove. Dette har vært en slitsom dag må jeg vell kunne si. Var en del å gjøre på skolen, og når vi kom til leiligheten måtte tingene mine pakkes sammen og pakkes inn i bilen. Og noe litt artig, vi kjørte en 240 stasjonsvogn og den var helt stappet med ting. Hehe, var visst mer der enn hva jeg trodde. Men heldigvis sa bror til meg at det som tok mest plass var annlegget så da var jeg reddet, hehe. Virket som det var sykt mye ting siden vi hadde ikke søppelsekker så måtte putte alt i vanlige handleposer, litt av ett syn. 
Var vell ikke hjemme før i 7 - halv 8 tiden eller noe slikt. Hoppet rett i dusjen og begynte på prosjektet utrydding av tingene mine.
Kan vell si at slik det så ut på det verste så det ut som ett horehus, okei. Ikke bokstaveligtalt, men det var nesten ikke mulig å gå noen plasser. Men nå har jeg endelig fått ryddet alt på plass, eller.. Nesten alt hvertfall. Orket bare ikke ta mer i kveld. Er så sykt sliten..

Slik så vell sengen min ut til for 15 minutter siden eller noe

Gleder meg til å få ordentlig orden på rommet mitt, skal få en slik stang man har inne i klesskapet til å henge kjolene og slikt på. Også skal hyllen på veggen byttes ut med en enkel hvit hylle med pynteting på. Gleder meg masse!

Og forresten i dag er det bare 1 år, 8 måneder og 3 dager til jeg blir 18, wiihu! Måtte tiden gå FORT! Noe den sikkert ikke gjør.. Menmen, tar en dag om gangen.

Skal se litt på greys før jeg stuper i seng, klarte å forsåve meg til kvart over 6 i dag og vi må kjøre til bussen halv syv. Så dere skal tro jeg stresset i morges, men i morgen SKAL jeg klare å stå opp første gang vekkerklokken ringer. Det er jeg fast bestemt på!

-Helle

Én kommentar

Elisabethbs

Dato: 17.01.2013 Klokken: 22:56

:)) <3

- Ta gjerne en titt på min blogg <3

Skriv en ny kommentar

hits