Heihå

Hei

Sitter og slapper av i sengen, er ikke i topphumør for å si det slikt.. Kjæresten dro på havet i dag og blir borte minst to uker, savner han så sinnsykt mye, kommer til å bli rart å ikke kunne se han vær dag på skolen.. 

Som jeg lovte forje gang, ehe. Så har jeg tatt bilder av noe av det jeg kjøpte, er en stund siden jeg tok bildene men jeg orket rett og slett ikke å blogge. Også har jeg glemt det helt av for å være ærlig. Men har begynt å savne det, men vet liksom aldri hva jeg skal blogge om. Det eneste dagene mine består av er skole, ridning, dusje, slappe av også sove. Så det skjer veldig lite interresant for tiden. Til helgen skal jeg på elevkveld med silje på fredagen, og kanskje på noe annet på lørdagen. Håper det fikser seg på lørdagen, har veldig lyst til å komme meg ut å være litt med folk jeg ikke ser så mye.

Skjorte fra bikbok, ser den ser skitten ut, men den var ikke skitten så aner ikke hva som har skjedd.

Skjorte fra H&M, kostet 100 kr på salg så da måtte jeg bare ha den

Genser fra H&M, denne var også på salg. Kostet 100 kr da må man jo bare slå til

Flott retusjering, haha. Jakke fra bikbok, den også kjøpt på salg, 500 kr.

Var tidlig ferdig i dag så jeg rakk å stikke innom biblioteket, der lånte jeg meg tre bøker. Har allerede kommet til side 100 eller noe på den første boken i fifty shades, sååå fengende!

Kjøpte meg også tre filmer i går, har sett den ene. Million dollar baby, den handlet om en bokser og noe slikt. Orker ikke begynne å skrive så mye. eheh
 

Har også kjøpt meg hårfarge slik at jeg får farget det litt lysere og på nytt, er begynt å bli litt flekkete siden håret mitt tok til seg så mye farge. Så da får man bare farge det på nytt, har også kjøpt hårfarge til lillebror, skal farge håret hannes svart. Gleder meg til å se hvordan det blir.
Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg setter meg ned med den herlige boken igjen, håper jegfinner på noe interresant jeg kan blogge om i kveld. Må også få vasket clipsene mine så må gjøre det også før jeg setter meg ned med boken, ellers blir jeg bare sittende, hehe.

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits