Photo story

Hei

Sitter i sengen, har nettopp sett Killers. En av filmene jeg kjøpte. Den er kjempe bra, den handler om en dame drar til Nice med foreldrene sine hvor hun forelsker seg med Spencer som er hemmelig agent. Han meldte seg ut med en gang han ble forelsket med henne i Frankrike og tre år senere er de gift. Plutselig skjer det noe uventet, en som de trodde var en venn av de prøver å drepe Spencer. Det viser seg da at det er mange flere som også prøver på det, damen har null peiling på dette før hun kommer hjem mens denne ''vennen'' deres prøver å drepe mannen hennes. Etterhvert kommer sannheten fram om mannen hennes. Hun får også vite at faren hennes står bak alt.

Jeg likte filmen kjempe godt, det var action, humor, spenning til de grader og romantikk. Kommer definitivt til å se den på nytt. Annbefaler dere også å se den!

Denne uken har vi nordområde uke, det går ut på at vi skal lære litt om nordområdet som vi bor i. I dag skulle vi dra ut å ta bilder av noe i Tromsø som har med nordområdet og gjøre også skulle vi lage en photo story. Meg og rakel dro til Jekta mens vi sendte guttene på gruppen til å gjøre rett og slett ingenting. Det var artig å gå rundt og ta bilder, men vi følte oss litt dumme, haha. Kan dere tro, to jenter med ett speilrefleks kamera som driver og tar bilder på jekta. haha, kan tro det så dumt ut.

Vårt alle elskede Jekta storsenter


For små barn, og Rakel, haha

Nå skal jeg bare slappe av, skulle egentlig ri i dag. Men var så sykt sliten og kvalm når jeg kom hjem så ble ikke noe av.. I morgen skal jeg på elevkveld med Silje, er supert at 10'ende klasse har funnet på å ha elevkveld for de minste også. Silje har alltid ville vært med oss når vi skulle på elevkveld, endelig kan hun også dra. Regner med det blir koslig :)

-Helle

2 kommentarer

Gjøa

Dato: 31.01.2013 Klokken: 19:25

Nydelig blogg du har :)

Helle

Dato: 31.01.2013 Klokken: 19:37

Gjøa: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits