Planer rett i dass

Hei

Beklager sen blogging, med en gang jeg kom hjem hoppet jeg i rideklærene og gikk ut i stallen. Blir like glad hver gang jeg rir gullponniene, Perla og Skrama må jo være verdens herligste ponnier, hver av dem på hver sin måte selvfølgelig. Gleder meg til Skrama får sko slik at jeg kan begynne å ri henne ordentlig.

På skolen i dag satt jeg opp en liste over hva jeg skulle gjøre, den inneholdt blant anner å ri, trene og rydde rommet. Det eneste jeg har fått gjort er å ri, tenkte at ridning er jo også trening også hadde jeg ikke energi til å begynne å trene. Det er jo faktisk trening i å ri, noen som er uenige?
Regner med jeg får ryddet rommet i morgen, må få gjort det. Må gjøre noen matteoppgaver som skulle vært gjort forje mattetime, men har ikke orket å sette meg ned å bryne meg på det.

Må bli flinkere til å få gjort mer om dagene, skal ri hver dag. Også de dagene jeg har lekser skal jeg få gjort de med en gang så det ikke hoper seg opp med masse lekser som må gjøres på kort tid. Håper også på å få begynt å trene, trener hjemme i såfall. Synes det er like bra som på treningssenter. Er jo kun styrketrening å evt noe jogging. Vet det er mye mer utstyr og slikt på ett treningssenter, men synes det er å bruke penger på noe jeg kunne gjrot hjemme. Finnes mange treningsvideoer på nett man kan gjøre hjemme med mange kjempe gode øvelser. Men smaken er som baken, noen liker å trene hjemme mens andre liker å trene på ett senter.
Før jeg gikk til bussen i dag så måtte jeg kjøpe meg en pepsi max, og da så jeg at de hadde fått inn påske egg. Måtte bare kjøpe en pakke, angret når jeg kom hjem igjen.. Føler meg så sykt usunn. Skal prøve å slutt å spise så mye godteri utenom helgene og slikt. 

Er dere flinke på å ikke spise godteri utenom helgene og slikt?

Trener dere?

-Helle

4 kommentarer

mathildetia

Dato: 04.02.2013 Klokken: 22:13

Åå nå savner jeg å ri! Ridning er helt klart trening, spesielt av lår og kjernemuskulaturen :) Jeg er faktisk veldig flink til å ikke spise godteri.. Spiser det svært sjeldent!

Malin og Cecilie

Dato: 04.02.2013 Klokken: 22:15

åå, påskeeggene! De er de beste! :D

Lisasinblogg

Dato: 04.02.2013 Klokken: 22:16

sånn passe! ha en fin kveld videre ;-)

Mia

Dato: 05.02.2013 Klokken: 23:39

Hvor mange hester har du son er dine? Kan du lage ett innlegg om de? :D

Skriv en ny kommentar

hits