Raske dager

Hei

I går hadde jeg besøk av Ine, var derfor jeg ikke blogget noe. Vi var begge to så sykt slitne, så når vi kom inn i syv tiden sloknet hun og jeg ble bare liggende og se litt på Castle. 
Er enda sykt sliten, så kjenner det blir tidlig natt i dag, sier det hver dag. Men nå skal det skje! Heldigvis var vi ferdig tidlig i dag så jeg tok halv to bussen hjem. Så i stedefor å være hjemme etter fem var jeg hjemme klokken tre.
Det eneste jeg faktisk har gjort er å ri og dusje. Var vell ute i nesten to timer, ponniene er så flinke! Gleder meg hver dag til å gå ut i stallen.

Bilde av meg og Perla på lørdag, da hadde jeg ikke ridd henne på en ukeHar skjedd svært lite interessant i går og i dag. Om en uke kommer kjæresten hjem !! Wiii, gleder meg kjempe masse!

Skal se litt på Castle før jeg legger meg, må vente til håret er tørt før jeg kan legge meg. Hater det, men tørr aldri å legge meg med vått eller fuktig hår for da blir jeg seende ut som ei kråke på hodet i morgen, eheh.

-Helle

Hva gjør dere om dagene?

Hva vil dere lese om på bloggen min?

3 kommentarer

Karo

Dato: 06.02.2013 Klokken: 21:00

Vil lese mer om hestene dine! Hvor mange du har, hva du trener mot, har du ett mål med ridningen eller gjør du det på gøy? :D :D

Lykke Linnea

Dato: 06.02.2013 Klokken: 21:45

Kjæresten?

Luna Hanssen

Dato: 06.02.2013 Klokken: 21:46

fine Perla !

Skriv en ny kommentar

hits