What a great day

Hei

Sitter plantet i sengen igjen, ble med pappa når han skulle gjøre noen ærender. Blant annet lufte hundene, herlig med litt frisk luft om dagene også. Om ikke så alt for lenge er det taco på planen tror jeg. 
Åhh, er så glad om dagene, alt er bare fantastisk ! Håper det fortsetter slik, da blir det bra. Håper det fortsetter hjemme også selv om jeg får tre hester å trene etter skolen. Blir så sykt sliten, jeg drar hjemmefra halv syv og er hjemme igjen i seks tiden hver dag. 11 timer fra jeg går ut døren hjemme til jeg går av bussen igjen. Av det er det 1,5 time reise til og fra skolen. Men jeg kan gjøre lekser på bussen og jeg kan sove så da får jeg utnyttet tiden litt. Men det merkes godt på energien, spessielt på morgenene når jeg må stå opp klokken fem for å rekke å fikse meg og kanskje få i meg noe mat før jeg må gå ned til bussen. Heldigvis har vi så greie lærere, at på fredager får jeg lov å gå litt tidligere for å rekke halv to bussen, så jeg slipper å vente helt til klokken fire for å komme meg hjem.
Kontaktlæreren min bruker å si til meg at jeg får en lekse i helgene, det er å slappe helt av og sove masse. Hun er så snill å søt.
Hadde det bare vært internett på bussene hadde alt vært perfekt, for da kunne jeg laget noen innlegg mens jeg satt på bussen om dagene som jeg kunne postet litt her og der. Men skal prøve å bli flinkere til å blogge. Men kan ikke love så veldig mye. Får ta det som det kommer. Nå er det jo lengre lyst ute også, så om ikke så alt for lenge håper jeg det er lyst ute når jeg kommer hjem fra skolen. Men det er tvilsomt. Er bare å håpe. Tiden går så sykt fort.

I dag har faktisk jeg og Sander vært i lag i to mnd, tiden flyr bare avgårdet. Har det så bra med han <3 Da blir jo alt en dans på roser! Nesten hvertfall
Nå er det taco. Blogges i kveld

-Helle

Én kommentar

Sandra

Dato: 01.03.2013 Klokken: 18:26

nydelig blogg og nydelig header, bra jobba! men tror du at du kunne hjulpet meg litt? Du skjønner, jeg greier ikke å bestemme meg for hvilke av de to antrekkene på bloggen min som jeg liker best, kan du si din mening i kommentarfeltet på bloggen min?

Skriv en ny kommentar

hits