Aller beste plassen

Hei 

Det var sykt herlig å lande i Tromsø igjen, er kjempe koslig å være litt borte også. Men det er noe med å komme hjem igjen, man blir lei Tromsø, men med en gang man er borte å kommer hjem igjen er det HERLIG!
Dro fra drittvær og kom hjem til rundt 8- grader og sol, herlig sier jeg bare.
Nå holder vi på å fikse på rommet mitt også, den svære hyllen som jeg hadde her før er borte, og skal byttes ut med en enkel hvit hylle og en hjørnehylle jeg skal ha i hjørnet ved sengen. Åhh, gleder meg til rommet er på plass. Skal se om jeg greier å få mast meg tl ett nytt skap også. Det jeg har nå er så talentløst at jeg blir lei meg, ingen plasser jeg kan henge kjolene mine :(

Som dere ser er malingen skrapt vekk noen plasser, og det er hull etter skruene. Men dette skal vi sparkle og male, det har hvertfall jeg planer om. Håper det blir kjempe bra!


Og vet dere hva? Jeg var ikke på senteret en eneste gang mens jeg var i Hønefoss, så kjøpte ingenting. Men når jeg kom til flyplassen gikk jeg innom Duty free, og der fant jeg meg en ny parfyme, en super god håndkrem og to lipglosser. Alt er bare herligt! 
Disse er i merket Clarins Paris, og de er i en og samme pakning. De koster under 200 lappen, og begge to er super fine! Jeg likser spessielt den i fargen 05, men den andre er også nydelig Denne håndkremen er utrolig, den koster 160 kr ca for 150 ml. Og den er drøy i bruk, kremen er tykk slik at den holder lenge. Den er det eneste som fungerer på hendene mine på vinteren, de bruker å bli så tørre at de sprekker og jeg får masse sår. Da er denne super!


Parfyme fra Britney Spears, midnight fantasy. Den lukter fantastisk, den kostet ca 310 kr for 100 ml. Så den var absolutt verdt pengene!


Og helt til sist, bilde av ett stk sliten meg med helt utrolig flatt hår. Presterte å ta på meg lue i morges når vi dro på flyplassen, så ble gående med den i hele dag


I går så jeg en del av Ted, så har planer om å se resten av den nå før jeg stuper til seng. 

-Helle

Hva har deres dag inneholdt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits