Long time, no see

Hei

Er nesten akkurat kommet hjem, som vanlig var vi ferdig tidlig på fredager. Elsker det, kommer hjem når det enda er sol ute. 
Sitter nå på rommet og prøver å få varmen i meg mens jeg hører musikken på tven står på i bakgrunn.
Har vært en del å gjøre de siste dagene, er derfor jeg ikke har blogget. Men i dag blogger jeg som dere ser. Har faktisk ingen planer i dag, det eneste jeg skal gjøre er å rydde huset, ri Skrama og kanskje Perla. Også skal jeg vaske litt klær og slikt. Blir alene i huset i helgen, siden papp er i Bodø og mamma må bo i det andre huset siden vi har unger her i helgen. Blir litt koslig, kan fyre i peisen utover kvelden, sitte og se på akkurat det jeg vil på tven. Ingen andre som har noe de vil se.

De siste dagene har det vært helt sykt bra vær, eller til tider har det vært bra vær. Det har vekslet litt mellom å snø og være sol. Men i dag er det sol, elsker det!

Kjenner at jeg burde få i meg noe mat i dag, har kun spist en nutrilett.. Blir vell bare å koke meg en pakke med potetmos, det er jo sååå godt da!

-Helle

Én kommentar

youandmex3

Dato: 15.03.2013 Klokken: 18:26

åh! så herlig :O det er jo så koseli! herregud så heldig :O Her i Mosjøen så er bare snø og kulde :O uff jeg vil ha sommer!!!

Skriv en ny kommentar

hits