Når du aldri føler deg bra nok

Jeg sliter ofte med at jeg aldri føler meg bra nok for noen. Aldri gjør det bra nok på skolen, at jeg skuffer mamma og pappa når det kommer til karakterene mine. Er ikke en god nok veninne eller kjæreste, trener ikke hestene mine så bra som jeg burde, får ikke gode nok resultater på stevner. Er ikke tynn nok, trener ikke nok, sminker meg ikke pent nok eller kler meg ikke bra nok. 

Ofte har jeg disse periodene hvor jeg ikke føler meg bra nok for noen, det er ikke så masse av det nå lengre. Men det kommer av og til, jeg har ca 19 timer lange dager fra jeg står opp til jeg legger meg. Får maks 6 timer søvn hver natt, det merkes når helgene kommer. Men jeg vet at jeg trives med det, tar 11 timer fra jeg drar til skolen til jeg kommer hjem igjen. Men da 3,5 time med reise tilsammen til og fra. 

Hvorfor er det slik at vi gjør alt det vi kan men like vell føler vi oss ikke bra nok? Hvorfor lurer vi hele tiden på hva andre synes om deg, hva de mener og resultatene dine? Hva er egentlig grunnen til at hvis vi jenter føler oss bra og har selvtillit er vi bitch og tenker bare på oss selv? Hvorfor kan vi ikke være glad for andre sine resultater?

Jeg er personlig drit lei av jenter som skal hakke ned på andre for å få de til å føle seg mindre verdige. Det ødelegger mennesker, tenk at den jenta du tror har god selvtillit kanskje ikke har så god selvtillit og at hun kanskje ikke har troen på seg selv. Kanskje hun sliter med depresjon, problemer i hjemmet. Hvis den jenta greier å smile når hun er ute blant folk, tenk på hvor sterk hun er. 
Selv om du tror hun har god selvfølelse, kanskje hun ikke har det. Det er så mye mer bak et smil enn hva de fleste ser.

Når du aldri føler deg bra nok, prøv å tenk på alt det fine du gjør. Hvis du ikke liker hvordan kroppen din er har du to valg, enten gjøre noe med det eller si til deg selv '' jeg er fin akkurat slik jeg er, dette er hvordan jeg var ment å se ut'' Og slutt å sammenlign deg med de tynne/trente kjendisene som alltid har perfekt makeup. De har personlige trenere, de har stylister som sminker de og som fikser håret. De får betalt for å se slik ut. Det er aldri lurt å sammenlikne seg selv med kjendisene, man kan se opp til de, men ikke sammenlikn deg med de. -Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits