Lenge siden, ja jeg vet

Hei

Er noen dager siden jeg har blogget nå, hadde planer om å blogge mer på mandag og blogge i går. Men når jeg kom hjem trente jeg Skráma, også dusjet jeg og la meg til å sove. Er faktisk på tur til å legge meg nå også, har ikke noe annet å gjøre utenom å sitte å se på serier. Så da kan jeg liksågreit få meg noen ekstra timer søvn i stede for å sitte oppe noen timer til å se på serier. I morgen etter skolen drar jeg til Sander og blir til fredag, blir kjempe godt å være me han igjen. Han var verken på skolen i dag eller i går, så gleder meg masse. Hater å sove alene, og nettene etter jeg har kunne sovnet i armene hannes, klarer jeg så vidt å sove. Er så sykt rart å kun ha puten under hodet. Orker rett og slett ikke å legge bildene fra kameraet over på pcen nå. I morgen har vi kupp elever, vi er eneste første klassingene på service som har det. Lærern vår ble spurt om det var greit at vi hadde noen, og da sa hun selvfølgelig ja. Har ingenting i mot å ha kupp elever, er artig med en litt annerledes dag en å kun sitte å gjøre oppgaver og høre på læreren. Så jeg gleder meg, også har vi egentlig en fri time rett etter lunsj i morgen. Men går bort siden vi har kupp, så da får vi gå tidligere. Synes det er bedre enn å ha 45 minutter lengre pause. Hvis jeg greier å komme meg opp til rett tid i morgen så skal jeg se om jeg husker å ta med meg kameraet slik at jeg kanskje får tatt noen bilder til dere. Kanskje det blir noen bilder av meg og sander også. Tror vi har tatt liksom kun ett bilde i lag på snart tre måneder. Hehe, så er vell på tide å få tatt noen. 

Jeg holder på å skrive på noen litt ''dypere'' innlegg, men det tar litt tid også skriver jeg bare når jeg føler for det. Men de kommer etterhvert. Kan si at det ene handler om mobbing, og det andre handler om å ikke føle seg bra nok. Håper det er noe dere vil lese om, i begge innleggene så kommer jeg også til å skrive noe om meg selv om de temaene også. Så håper det er noe dere vil lese om. Hvis ikke, si i fra. For da er det ikke vits for meg å bruke tid på å skrive de. 

OOOG, forresten. På fredag får vi påskeferie, er så klar for ferie nå at dere aner ikke. Gleder meg til å kunne sove lenge og bruke dagene slik jeg selv vil.Får desverre ikke vært noe med Sander i påskeferien siden han drar til Levi på søndag og blir en uke. Men det går helt fint, får kanskje begynt å trene unghesten min da. Gleder meg masse til å begynne med henne.

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere får en fin kveld videre.

-Helle

2 kommentarer

youandmex3

Dato: 20.03.2013 Klokken: 21:51

ååå så heldig :O vi få påske neste mandag og tirsdag :O så lite :P

Trine

Dato: 21.03.2013 Klokken: 23:54

Kjempe flott blogg! Har du lyst å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en ferie til Paris for 2 personer? :D Klikk på lenken min å delta nå <3 !!!

Skriv en ny kommentar

hits