Vintercup del 2

Hei

I går var jeg med på vintercup del 2 som ble arrangert på Håkøya, dagen startet med fint vær, men det ble helt grusomt etterhvert. Snødde helt sinnsykt mye og blåste. Helt på slutten ble det ok vær, men da var jeg så våt og kald at jeg nesten ikke merket det. Skulle egentlig ri Skráma i tølt og firgang, men jeg trekte meg fra tølten så red kun tre ganger. Er fornøyd med resultatene, spessielt på Skráma, forventet ingenting av henne. Det eneste som var kjipt var at hun ville ikke trave, så fikk 0 for trav, men er super fornøyd med 4,5 for gallop på henne. 
Perla gikk det sånn passe bra med, men jeg vet at hun kan gå bedre enn hva hun gjorde på stevnet. Men er fornøyd uansett.  

Her får dere noen bilder av meg og Perla, har ingen bilder fra firgangen.


Nå må jeg straks hoppe i dusjen, vi kjører halv tre til mormor for å spise middag. Gleder meg masse, hun lager så utrolig god mat! Etter vi har spist skal noen av de i kirken for jørgen mangler en gudstjeneste før konfirmasjonen, så må se om jeg enten får lurt med meg pappa eller mamma på kjøring. Er lenge siden jeg har fått kjørt noe nå. 

Må vell kjappe meg litt, håret må jo få tørke også før jeg kan begynne å fikse meg. Skal se om jeg tar med meg kameraet når vi drar for å spise, kanskje det blir noen bilder.

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits