Du vet det er påske

Hei

Du vet det er påske når du sitter på kvelden og er lei av å ligge i sengen, se på tv/serier eller filmer. Merker det hver kveld, men ender alltid med det samme dagen etterpå. Gleder meg faktisk til ukedagene blir normale igjen. Gleder meg til å se folk, og ikke minst kjæresten <3 Skal dra til han på søndag når han kommer hjem fra Levi og skal bli til Tirsdag når skolen starter igjen. På mandag har vi vært ilag i tre måneder, tiden har gått sinnsykt fort. Trodde egentlig at jeg ikke skulle få vært sammen med han den dagen vi har vært i alg i tre måneder. Men de kommer hjem på søndag, så det passer perfekt <3Sminker meg ikke om dagene så tar ikke noen bilder. Om ikke så lenge skal vi spise middag så regner jeg med det blir en lang dusj. 
Var å red med mamma i dag, hun rei en unghest hun har ridd inn, og den går godt. Hun er skikkelig igangsatt, tølter på kommando og traver på kommando. Merket mamma ble veldig stolt og det burde hun. Det er den første hesten hun har igangsatt.

Kanskje hun skal ri henne i morgen også så kan jeg ta noen bilder av henne. Også har jeg funnet ut at Perla går skikkelig godt på løse tøyler, håper det kommer T2 her oppe snart. For dere som ikke vet det så er T2 tølt på løse tøyler. Og når tølter Perla både i sakte og hurtig tempo tølt på løse tøyler. Finner stadig ut nye ting den hesten der kan. Åhh, selv om vi kanskje ikke kommer så høyt opp på listen på konkurranser så er hun uansett det beste hesten jeg kunne hatt. Hun har lært meg så ufattelig mye, hadde det ikke vært for den hesten der hadde jeg ikke vært den rytteren jeg er i dag. Kan vise dere noen bilder fra det andre stevnet vårt i forhold til det i høst. Det er stor framgang både i sitsen min og i hvordan hesten går.

God påske ! :)

-Helle 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits