Shiit, ja hei

Hei

Ligger under dynen mens hodepinen verker som fyy. Hater å ta smertestillende, er så redd for at en dag når jeg virkelig trenger det fungerer det overhode ikke. Får vell bare sluke i meg noen liter vann og kanskje legge meg å sove noen timer hvis jeg tørr. Vet ikke hvor lurt det er siden klokken allerede er seks og helgen er over i morgen.. Tilbake til skolebenken da, men denne uken blir bra. Vi har vårprosjekt som er tverrfaglig og dekker alle programfagene våre. Vi har arbeidsdager mandag og tirsdag mens onsdag er det vanlig skole. Så skal vi mest sannsynlig presentere på torsdag så da får vi fri på fredag. Håper det blit slik, siden jeg og mamma har planlagt og gjøre noen innkjøpt til konfirmasjonen til lillebror, også skal vi dra å spise. Så hvis dere har noen tips til plasser jeg og mamma kan dra å spise så kom gjerne med dette. I Tromsø selvfølgelig da. 

De siste dagene har det ikke skjedd så mye spessielt egentlig, Sander var her fra fredag til lørdag så dro vi en plass utti gokk mot lyngseide i lag med faren, onkel ungen og kjæresten til søsteren. Var kjempe koslig. 

Var hjemme på torsdag også fordi jeg ikke hadde fått i meg noe mat på nesten to døgn da. Følte plutselig for å bake siden jeg var sulten. Så lagde kruttkuler, er kuler av havregryn, smør, vaniljesukker, kaffe, kakao og sukker. Oppskriften kommer fra ett gammelt kaptein sabeltann blad faktisk. Også bakte jeg cookies, de har jeg bakt i flere år, men måtte bruke lys kokesjokolade i stede for hvit sjokolade også glemte jeg de litt av i ovnen så de ble litt for godt stekte. Men god var de uansett, men de er best med hvit sjokolade selvfølgelig.
De ser ikke så gode ut, men de er kjempe gode. 
Nå skal jeg gå å få i meg noe lasagne fra middagen i går, den er alltid bedre dagen etterpå når den blir varmet. Så blogges vi vell

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits