Long time no see

Hei
Nå er det en stund siden ja.
Har rett og slett ikke her noe å blogge om, skjer veldig lite om dagene. Men til uken skjer det endelig noe utenom det vanlige.
Husker dere at jeg har vært i Oulu to ganger med skolen? Fra tirsdag-torsdag kommer de til oss her i Tromsø. Så da blir ikke dagene helt like, skal prøve å ha kameraet med meg på skolen og slikt så kanskje jeg kan få tatt noen bilder til dere. Så blir det litt annet enn det vanlige snikksnakket

Burde egentlig sove, men har så lyst til å finne på noe.. I sta vr jeg, bror, Jørgen og en kompis av han å syklet. Endelig er det bare veier og det begynner å bli varmere. Kjenner jeg er drit lei vinter nå, håper vi får en ordentlig sommer her oppe uten så mye regn og dritt..

Skal se en episode med 90210 før jeg legger meg, og selvfølgelig snakke med Sander <3 standar før jeg legger meg. Hvis det er godt vær i morgen så kanskje jeg får tatt noen bilder, skal tvinge lillebror til å ta bilde v meg mens jeg rir. Vil ha noen bilder av meg å perla, og mens jeg trener unghesten mine.

-Helle

Én kommentar

Janette Krøllfoto Knutsen

Dato: 21.04.2013 Klokken: 02:02

Kjempefint bilde :-)

Skriv en ny kommentar

hits