Bolla

Hei

Nå er jeg godt plassert i sengen igjen etter en lang dag, med en gang jeg kom hjem hoppet jeg i stall klærne og gikk ut i stalen for å ri snuppi mi. Har bestemt meg for at jeg ikke kommer til å kreve så mye av henne i sommer, hun gjorde så ufattelig mye for meg i fjor så framover nå blir det ikke noe særlig press på henne. Kan hende hun skal stilles i en av de lettere klassene på stevnet i st. hans helgen. Får se hva det blir til, får kanskje lånt en super fin hest å ri da. Så kan være noen andre skal ri Perla, applaus til meg som låner bort gulle mitt. Har aldri skjedd før at jeg har latt noen andre ri henne på stevne eller noe slikt. Men er jo ikke hvem som helst som kanskje skal ri henne da.

I morgen skal vi være sammen med de finske elevene som kommer på besøk til oss, de er hele 39 stk. Blir en annerledes uke, men det er bare fint. Ikke noe vanlig skole de neste tre dagene, gjør ikke noe i det hele tatt. 

Skal prøve å huske å ta med meg kameraet i morgen, kan bli noen bra bilder kanskje. Får se hva som skjer, håper bare jeg greier å stå opp tidlig nokk slik at jeg rekker å fikse meg før bussen går. Nesten hele forje uke har jeg måtte fikse meg på skolen siden jeg har stått opp ti minutter før bussen min har gått liksom. Det er kjipt, mens i morgen har jeg ikke tid til å fikse meg på skolen, så jeg MÅ stå opp tidlig nok. Wish me luck!

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits