Den siste tiden

Hei

Lite blogging i det siste ja, hadde planer om å få blogget litt på skolen men slik ble det ikke. De dagene når Finskene var her gikk i ett, hadde null tid til blogging. På torsdag var vi på Jekta for å gjøre en oppgave med gruppen vår, og når vi var ferdige kunne vi gjøre hva vi ville på senteret. Så ble noen innkjøp på meg, to par sko fra bianco! De hadde salgt, så hvert skopar av det jeg kjøpte kostet bare 99 kr. Det er bra! Klarte ikke si nei til å kjøpe de når jeg så skoene og prisen!

Elsker sløyfe detaljene bak på skoene! 

Elsker fargen på disse, begge skoparrene blir så lette å matche med kjoler! Gleder meg som en liten unge til å bruke de!

Også i går før jeg dro hjem måtte jeg innom Åhlens å kjike litt, der fant jeg tre luktlys. De lukter helt fantastiske!

Når klokken var blitt ti i går kveld fikk jeg skikkelig lyst å ri. Så jeg hev meg i rideklærne og gikk ut å red. Kjempe herlig å ri sent på kvelden, var rolig å fint. Og det var heller ikke så alt for kaldt. Må vell kanskje komme meg opp av sengen snart og ut å trene hestene. Vurderer å ri unghesten min for første gang, må ha med meg mamma eller papap i tilfelle jeg ikke får stoppet henne eller det skjer noe. Er ikke så lurt å ri henne for første gang helt alene. Gleder meg til å se om hun er klar for det! Kanskje jeg får en av de til å ta litt bilder av meg. Skal prøve å huske å ta med meg kameraet ut i dag. 

-Helle

Hva har du gjort de siste dagene?

3 kommentarer

Mari

Dato: 28.04.2013 Klokken: 18:38

Hvor mange hester har du egentlig? Kan du ikke skrive om de andre, du har bare skrevet om perla før,

Helle

Dato: 30.04.2013 Klokken: 18:08

Mari:Her har jeg skrevet ett innlegg om de hestene jeg trente da. Nå trener jeg kun Perla og Glófaxa.

Helle

Dato: 30.04.2013 Klokken: 18:12

Mari: hellebra.blogg.no/1361981...ine_hester_ml_trenin.html
Her har jeg skrevet ett innlegg om de jeg trente på den tiden, men nå trener jeg bare Perla og Glófaxa. Blir litt mye om jeg skal skrive om alle 17 hestene vi har

Skriv en ny kommentar

hits