Heijhå

Hei

Spennende overskrift ja, eheh. I dag har det vært helt supert vær. Så når jeg kom hjem så bestemte jeg meg for å gå ut for å ta noen bilder. Eller det blir løgn, jeg satt meg først ned og skulle game noe på rommet til Jørgen, men så ble jeg så sur når jeg ikke fikk til at jeg satt meg på rommet og sturte litt før jeg bestemte meg for å gå ut litt. Ble ikke noe ridning på meg i dag, rett og slett fordi jeg ikke orket. Men kom meg litt ut hvertfall.

Elsker at solen er kommet og begynt å varme nå, får skikkelig sommerfølelse. Slipper å pakke seg inn i uggs, parkas og kjukke gensere for å ikke fryse ihjel, istede er tøyskoene, tynne gensere og tynne jakker funnet fram. ELSKER DET ! <3


Dette er noen av bildene jeg tok i dag, som dere ser er det mest bilder av dyrene. Og lammet er ett av seks lam vi har fått hittil i år og det eneste som er blitt kopplam. Det synes hvem som er matmor, Theodor( som lammet heter) hang hele tiden rundt bena til Marie. 

Nå er jeg utrolig klar for å legge meg til å sove, men kjenner jeg meg selv rett blir jeg liggende og trykke en stund til på pc'en og på ipaden. Men kan ikke bli for sent, må tross alt rekke skolen i morgen. 

-Helle

Hvordan er været der du bor?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits