etterlyst

Hei

Jeg fikk streng beskjed fra Caroline om at jeg måtte blogge, hun var lei av å klikke inn på bloggen min også var det ikke kommet noe nytt. Jeg regner med hun ikke er den eneste som er lei det. 
Selv om vi har hatt lang helg har jeg rett og slett ikke orket å blogge, Sander var her fra Torsdag til Lørdag så da orket jeg ikke bruke tid på å blogge. Vi har ikke fått vært så mye i lag hittil i mai på grunn av at han er russ. Kan helt ærlig si jeg gleder meg til russetiden er over og får tid med han igjen. Men unner han å kose seg den siste tiden, han er jo bare russ en gang. På fredag bakte vi cupcakes, har meldt meg frivillig til å bake det til konfirmasjonen til lillebror. Så måtte teste før jeg begynte å lage over 50 stykker til konfirmasjonen. Kunne jo ikke risikere at de ikke ble noe gode. Men det kan jeg love dere, de var stunning! åhh, har spist sikkert seks stykker i går og i dag. Men kan ikke si jeg gleder meg til å bake så mange til konfirmasjonen hans, blir skikkelig kvalm av å lage det. Så lenge det er noe som lukter som eggedosis blir jeg kvalm, haaater eggedosis!Ellers har det skjedd svært lite, Perla har dratt til Blær igjen i håp om å bli drektig denne gangen, jeg har rakt hele plenen, planlagt veranda som JEG skal bygge, ja dere leste rett. Jeg skal bygge noe, ehe. Det kommer sikkert til å ende med at jeg skader meg selv eller noe. Men det blir sikkert bra, savner å ligge å sole meg uten å fryse ihjel av vinden eller bli stirret ihjel av naboene. 

I dag red jeg Glófaxa helt alene for første gang, hun stopper og går på komando, når jeg skal svinge henne skjønner hun ikke helt hva jeg mener. Men det kommer seg, er så stolt av den lille ponnisen. Hun er snart rideponni jo. En dag denne uken det er godt vær skal jeg ta med meg kameraet ut slik at pappa kan ta noen bilder av meg mens jeg rir henne. 

Nå skal jeg se en eller to episoder meg The Vampire Diaries før jeg legger meg, tilbake til skole i morgen. Har vært utrolig herlig med langhelg, men kjenner jeg savner å se piene mine igjen <3 Men snart er det sommerferie, bare litt over en mnd igjen! Gleder meg utrolig mye til sommeren. 

-Helle


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits