søvn, hvor er du?

Hei

Ja, altså. Aner ikke hvorfor jeg er våken nå, våknet før to en gang og har ikke greid å sove etter det. Og nå er det ikke vits i å prøve en gang. Om mindre enn halvannen time går bussen min. Så når klokken begynner å nerme seg seks skal jeg stå opp fra sengen og spise frokost for så og bynne å gjøre meg klar. 
I dar har jeg ikke vært på skolen, jeg og mamma skulle gjøre noe så ble ikke noe skole på meg. Har heller ikke fått ridd i dag, synes det var så kaldt ute. Men det er vell kanskje ikke rart nå som kroppen min har vent seg til at det har vært 20-30 grader og nesten 40 grader i solen. Men i dag skal jeg ut å ri begge hestene, det har jeg bestemt meg for. Uansett hvor trøtt jeg er når jeg kommer hjem skal jeg hive på meg rideklærene og få mamma eller pappa til å kjøre meg til beitet så jeg får hentet hvertfall en hest. Beitet er ikke så langt unna, er mulig å gå og sykle. Men siden jeg skal ri to unghestet så vil jeg helst ha sal og alt på med en gang og det blir litt tungt å bære med seg den veien. Er vell litt over 1 km eller noe, så er ikke så langt. Men blir som sagt tungt å bære salen, hodelaget, børster og alt. Gleder meg til å ri i morgen, de er begge to så flinke. Blir så glad da.

Men uansett, når jeg kom hjem i dag fikk jeg lillebror til å ta noen bilder av meg. De ble ikke så bra, men var så rart lys ute. Det får holde for denne gangen.
Tenkte å kanskje legge ut noen bilder som er tatt på gården i det siste. Som er tydlige vår tegn, men det blir senere i såfall. Kanskje jeg gjør det på skolen, vi gjør ikke noe for tiden der uansett så. Vi venter vell egentlig bare på de to dagene vi kan bli trekt opp i eksamen. Håperhåperhåper at vi ikke kommer opp, for det eneste vi kan komme opp i er Matte skriftlig og Naturfag muntlig. Hadde vært deilig å slippe eksamen i år.

Nå skal jeg se en episode med CSI før jeg står opp. 

-Helle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits