Høyt fravær ja

Hei

Jeg vet ikke helt om jeg orker å beklage meg for å ikke ha blogget, har bare rett og slett ikke hadd noe lyst til å blogge. Tror ikke det blir slik at jeg kommer til å blogge flere ganger daglig framover, jeg begynner med å heller blogge når det passer meg. Nå sitter jeg i Hønefoss hos pappa om ikke så lenge skal jeg ned å ta hull i navvelen også skal vi ut på fjorden med båten til farfar. De kjøpte båt for noen dager siden, så det blir artig. Er kjempe godt vær her nede så satser på jeg blir å få litt farge, har fått litt allerede men vil ha enda mer. Drar til tyrkia 27 juli med Sander og familien hans så da hadde det jo vært stas og hatt litt grunnfarge slik at jeg får fortere farge der. De siste dagene har rett og slett gått i ett, i går var jeg hos farmor og farfar fra klokken 11 til halv 11 på kvelden. Så det var en lang dag, i tillegg var Sander der, søskenbarnet mitt på 1 år så jeg var barnevakt mens de andre jobbet. Så det var kjempe koslig, men herlighet så mye energi den ungen har. Han var i 100 helt fra de kom i 2 tiden til de dro i seks-syv tiden eller noe. Hele dagen var han i hundre, er jo kjempe artig da. 

Håper det gode været holder seg helt til jeg skal dra, og at jeg da tar det med meg hjem. Har sett på værmeldingen at det nesten kun har regnet hjemme siden jeg dro. Drar hjem på fredag, så da kommer god været hjem håper jeg. 

Søte Sander og Senta i går

Nå må jeg begynne å gjøre meg klar, regner med pappa kommer hjem hvert øyeblikk å da drar vi. Skal bli godt å få enda mer sol på kroppen, å være solbrun er jo såå fint da!

-Helle

Hva har du gjort hittil i ferien? Hvilke andre planer har du?

3 kommentarer

bysanni.blogg.no - Fashion, outfits and DIY

Dato: 08.07.2013 Klokken: 13:45

går helt greit det du :)

madde85

Dato: 08.07.2013 Klokken: 14:37

Reiser til Tjøme på mandag

Ninni

Dato: 13.07.2013 Klokken: 14:03

Rir du enda eller er du sluttet?

Elsker bloggen din, skulle ønske du hadde mer blogglyst! :-)

Skriv en ny kommentar

hits