Elendig!

Hei, ja jeg skriver faktisk ett blogg innlegg igjen

Har noen grunner til at jeg ikke har blogget og det er at jeg har nesten ikke vært hjemme i sommerferien, hadde mistet kamera laderen min en stund så hadde nesten ikke strøm på kameraet og i tillegg har bloggen gått helt i glemmeboksen.. Det er jo ufattelig synd, fordi jeg liker faktisk å blogge. Så lenge jeg har noe å blogge om så klart. 
Satt faktisk å tenkte på bloggen på tur hjem fra skolen i dag, og skal prøve å få til at de dagene jeg har en outfit som er verdt å dele så skal jeg få lillebror til å ta bilder av meg ute slik at jeg kan få noen ordentlige outfit bilder på bloggen. Da blir det vell litt artigere å lese ?
Vet ikke hvor mye jeg blir å blogge, men litt blir det hvertfall. Kanskje mest når jeg føler for det, har jo begynt på skolen igjen. Går Vg2 Reiseliv nå, og jeg pendler fortsatt. Så har ufattelige lange dager, jeg må stå opp halv 6 på morgenen. Og jeg er ikke hjemme igjen før klokken begynner å nærme seg 6 på kvelden. I tillegg til 11 timers skoledag ( med bussing da), så må jeg få gjort lekser, husarbeid å jeg har tre hester å trene som hver må ris minst tre ganger i uken. Så dere kan jo tenke dere at jeg ikke har så mye energi til alt annet enn det jeg må gjøre. Så blir vell mest blogging når jeg har tid til overs og energi. Kanskje ett innlegg om dagen. Får se hvordan det går.

Men igjen så er det ikke noe artig å blogge når jeg ikke får noen tilbakemeldinger, er greit at når jeg har vært flink å blogge så går leser tallet opp på statestikken. Men er utrolig artig med kommentarer og, da får jeg enda mer lyst til å blogge! Men skal prøve så godt jeg kan.

Det hadde også vært utrolig fint om dere kunne kommentere hva dere vil lese om, tenkte at hvis jeg er flink å blogge en periode så kan jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde hvis det er interesse for det. Også er det bare å kommentere hva dere vil at jeg skal blogge om, ellers føler jeg at ingen egentlig vil lese det jeg skriver om. Så da får jeg mindre blogglyst, har ikke noe kreativitet selv, så kommer som regel ikke på noe annet enn hverdagen min og outfit jeg kan blogge om. Kanskje det blir noen hjertesaker innimellom når jeg føler for det. Men vet ikke enda. Får se hvor lenge jeg orker å blogge. Har vurdert å slette bloggen min og heller begynner på nytt på en helt ny blogg når jeg merker at jeg har mer energi og tid til overs for det. Vet jo selv hvor kjedelig det er å lese en blogg hvor det nesten ikke blir postet noe og ikke noe variasjon i innleggene. Så får se hva det blir til. Håper bare at ikke alle leserne mine har dratt helt ''vekk fra meg'' hvis dere skjønner.

Nå er det snart natta for meg, merker at hvis jeg legger meg før klokken 11 fungerer jeg så utrolig mye bedre igjennom skoledagen. Så skal prøve å få lagt meg før klokken 11 framover! 

Så blogges vi da, mest sannsynlig

-Helle

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits