Ouups

Heiii

Lenge siden sist nå ja, har nesten glemt hvordan man blogger.. Kommer nok ikke til å begynne å blogge fast, det har jeg nok ikke tid til. 
Dagene mine går stort sett på repeat, skole - hjem - ri - lekser - se Sons of Anarchy - sove. Og når Sander er hjemme er jeg i lag med han.

Det har ikke skjedd så mye nytt, men er en ting som er helt nytt. For meg hvertfall, jeg har begynt å bruke briller! jepp, skal egentlig bare bruker de når jeg leser, gjør lekser, er på data også videre. Men nå i 2 uker til 1 mnd må jeg bruke de hele tiden. Er helt nytt for meg å vokne for så å måtte ta på seg brillene for å bruke de hele dagen. Men det er godt å slippe å ha vodnt i hodet da.
Uken som kommer og neste uke er vi utplassert, og jeg jobber på Scandic Tromsø som ligger i Giæverbukta. Der skal jeg være fra 9 - 4 hver dag, så blir spennende og se om jeg liker å jobbe som resepsjonist. Er enda ikke sikker på hva jeg vil bli. Noe jeg egentlig burde vist nå, går tross alt andre året. Men vi får se etter utplasseringen og når det nermer seg søking på evt skole eller lærligplass. Håper jeg finner ut hva jeg vil bli, vil ikke begynne på lærlingtiden for så å finne ut at det ikke er noe jeg vil. Det er litt kjipt, men tror helt innerst inne at jeg har valgt feil linje. Skulle nesten ønske jeg heller hadde gått studiespesialisering, men hadde jeg det, så hadde jeg ikke blitt kjent med alle de herlige menneskene jeg har til nå, hadde ikke møtt Sander og heller ikke fått alle de opplevelsene jeg har fått til nå igjennom den linjen jeg har valgt å gå.

Nesten hele den vidunderlige klassen min! Vi skulle ta bilder til Ungdomsbedriften våres, er derfor alle jentene har hvit skjorte å mørk bukse. Vi er 14 i klassen alt i alt, 13 jenter og 1 gutt.

Har ikke bilder på dataen av meg med briller, fikk de først på fredag så har bare fått brukt de en hel dag. Men det kommer nok. 

Nå skal jeg legge meg, i morgen må jeg rekke å ri å dusje før jeg drar og er på Kvaløya hos Sander hele uken. Siden jeg skal være utplassert passer det ekstra bra å være der siden jeg ikke rekker bussen hjem ellers. Gleder meg til å være me han hele uken! 
Og foresten, om akkurat 3 uker blir han 18 år! Har faktisk ikke peiling på hva jeg skal gi han i bursdagsgave, men kommer vell på noe. Håper jeg!

God natt da dere! Kaanskje jeg rekker å blogge fort i morgen, har noen produkter jeg gjerne vil anbefale dere!

-Helle 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits